Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Det er en lorte opgave, hvis vi selv skal sige det - men det er dælme også træls at træde i en hunde høm høm. Vi anbefaler derfor altid at have en hunde høm høm pose med på tur og herunder finder du et godt udvalg, som dækker alle dine behov. Du finder det udvalg, som vi selv tager med på tur og så de miljørigtige høm høm poser, som vi alle burde gå med.

0 anmeldelser
12,00
0 anmeldelser
49,00
0 anmeldelser
69,00

Hundeposer med bindehåndtag til din hunds høm høm

Din hunds efterladenskaber er et træls bekendtskab, men som hundeejer er du forpligtet til at samle den op og her hjælper en hundepose gevaldigt på opgaven. Hav altid et par høm høm poser i lommen, når i går tur, så kan du hurtigt samle hundens høm høm op. Vi har valgt at føre høm høm poser med bindehåndtag, da du nemmere lige kan lukke den og endda binde den omkring snoren indtil du møder en skraldespand. 

Bionedbrydelige hundeposer fra Trixie

Hundeposer lavet af et miljørigtigt materiale er bionedbrydelige og lavet af et materiale, som nemmere forgår i naturen. Vi anbefaler dog altid at smide dine bionedbrydelige hundeposer i skraldespand. Vi har de populære bionedbrydelige hundeposer fra Trixie, som mange melder tilbage er helt fantastiske. De er lige til at tage med i lommen. 

Billige hundeposer og høm høm poser

Hos Simbasfoder går vi op i, at du skal kunne købe billigt ind. Vores hundeposer er billige og gode til enhver situation. Trods den gode pris på hundeposer, så holder de. Deres tykkelse er bedre end dem i ruller. Køb hundeposer hos simbasfoder.dk, hvis du vil være sikker på, at du ikke har lort på hænderne igen. God fornøjelse med din hund.