Naturea Westlands Duck - KORNFRI (12kg) - UDGÅR

840,00
1.050,00
Du sparer: 210,00

Naturea Westlands Duck er et super smagfuldt og kornfrit hundefoder til alle hunde.

  • Kun protein fra én enkelt kilde - nemlig and
  • Udviklet af dyrlæger 
  • Indeholder INGEN korn
Model/varenr.: 24000212
Vægt: 12 kg

Sundt og kornfrit hundefoder med and fra Naturea

Der er fokus på den gode smag, som går hånd i hånd med et sundt indhold. Det er ellers noget, man plejer at lede længe efter - men med foder fra Naturea kan din hund nyde godt af de sunde ingredienser uden, at du går på kompromis med smagen. And er den eneste proteinkilde i foderet, hvorfor der er rigtig mange hunde med foderintolerance, som nyder godt af hundefoderet. Korn er ligeledes udelukket hos Naturea Grainfree serien, som er udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter. De har skabt et foder, hvor alle hunde kan være med. Store som små. 

Udover en rig proteinkilde, får din hund ligeledes masser af grønt og frugt, som er med til at sikre en optimal mineral og vitamin fordeling i foderet. Så er du sikker på, at den får alle de nødvendige ting gennem sit foder. 

Ingrediensliste:

And (frisk afbenet and & andekødmel), sød kartoffel, renset kyllingefedt, ærteprotein, ølgær, hydrolyseret kyllingelever, lucerne, hørfrøolie, mannan oligosaccharides (MOS), inulin (kilde af FOS), glucosamin (min. 200 mg/kg), chondroitin Sulphate (min. 200 mg/kg), methylsulfonylmethane (MSM) (min. 200 mg/kg), græskar, gulerødder, persille, rødbeder, kanel, rosmarin, timian, salvie, bukkehorn, ingefær, solsikkefrø, fennikelfrø, kommen, tang, blåbær, brombør, pærer, birkeblade, figner, papaya, dild, anis, spinat, morgenfrue, gurkemeje.

Analytiske bestanddele:

Råprotein 29%
Råfedt 17%
Råfibre 3.8%
Vand 8.4%
Kulhydrat 25.7%
Råaske 9.7%
Calcium 2.2%
Phosphorus 1.3%

Metabolisk energi 3640 kcal/kg

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: