Her kan du hurtig scrolle igennem vores fantastiske tilbud!

Se på de nyeste produkter der blev oprettet i vores system!

Naturea Naturals Wild Boar (12kg)

630,00

Hundefoder med vild svin fra Naturea Naturals kan gøre enhver hund vild i varmen. 

  • Frisk vild svin 
  • Masser af smag med lavt indhold af fedt
  • Indeholder INGEN GMO'er 
Model/varenr.: 25000312
Vægt: 12 kg

Hundefoder med vildsvin fra Naturea Naturals

Vildsvin er et super magert, men helt igennem lækkert stykke kød, som din hund vil sætte stor pris på. I Naturea Naturals er der brugt frisk vild svin for bedre at kunne bevare mineraler og vitaminer i kødet. De friske grøntsager og frugter er med til at skabe en varieret kost til hund. Det er ligesom at bringe naturen indenfor.

Naturea Naturals Wild Boar er for hunden, der er har svært ved at sætte pris på andre smagsvarianter. Der er helt essentielle nærringsstoffer som natrium, kalium, b12 og b13. Det er med til at styrke voksne hunde af alle racer. 

Ingrediensliste:

Frisk vildsvin, brune ris, dehydreret svinekød, ærter, renset kyllingefedt (uden kyllingeprotein), æblepulp, hydrolyseret svinelever, ølgær, hydrolyserede grøntsager: græskar, gulerod, spinat, tranebær, havalger, glucosamin (500 mg/kg), chondroitin sulphate (500 mg/kg), MOS, FOS, yucca schidigera extract, oregano, rosemarin, persille, salvie.

Analytiske bestanddele:

Råprotein 28%, råfedt 17%, råfibre 3.5%, råaske 7%, NFE 35.5%, vand 9%, Omega 6 3%, Omega 3 0.25%, Calcium 1.4%, Phosphorus 0.9%,

ME 3960 kcal/kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Relaterede varer