Mest solgte

Fleksible liner til store og små hunde

Flexiliner er anerkendte for deres hårdføre design, lige fra håndtag til bremsen og den næsten uopslidelige snor. Med en flexiline kan du både give din hund masser af plads og holde den i kort snor. Vi har samlet et godt udvalg af fleksible liner herunder - tag et kig og find hurtigt din favorit. 

 

0 anmeldelser
139,00
0 anmeldelser
239,00
0 anmeldelser
129,00

Et godt udvalg af flexiliner

Fleksible liner, også kaldet rulleliner, er kendt for deres fleksible hundesnor, der nemt rulles ud og ind alt efter behov. Du kan nemt trække din hund til dig, hvis den skal gå fra lang til kort snor. Det giver en naturlig ro til jeres gåture, da du ikke skal bekymre dig om din hund. 

Flexliner er desuden kendt for deres robuste design - og her på siden har vi nøje udvalgt nogle af de bedste på markedet, så de holder længe. Den robuste snor er lavet af et slidstærkt nylon materiale, som er næsten umulig at slide op. Håndtaget er fremstillet i et hårdt plast materiale, så er standhaftig overfor slid. Rullemekanismen inden i håndtaget er lavet til forskellige typer hunde, hvorfor du finder kan finde både large og medium udgaver her på siden. Har du en stor hund, skal du vælge en large, da strækket fra en stor hund kræver bedre og stærkere materialer end, hvis det er en mindre hund, som du har. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om størrelsen. 

Flexi er et mærke, som er kendt for deres flexiliner - det giver jo sig selv, men de er stadig førende på markedet og med god grund, da de grundlagde ideen til de fleksible liner. Vi har udvalgt dem, som vi tror de fleste bruger - lad os endelige vide, hvis vi netop mangler en farve eller størrelse til dig - kontakt os her.