Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Farm Food er en famlieejet virksomhed i Holland, der i årtier har udviklet og produceret spændende ernæringsprodukter til hunde.
Farm Foods slogan er “dogs first” og når man ser på kvaliteten af produkter fra virksomheden, så føler man sig helt tryg ved, at de mener, hvad de siger.
Her på siden finder du hjortegevirer, der både holder længe, og som ikke indeholder kalorier. De er også fri for kunstige tilsætningsstoffer. Læg mærke til Farm Food mærket - det er garanti for høj kvalitet, når du leder efter tyggeprodukter til hunde.
1 anmeldelser
Pris fra
249,00
0 anmeldelser
Pris fra
65,00

Hjortegevir til hunde i alle aldre

Farm Food er et familieejet firma i Holland, der producerer og markedsfører naturlige produkter til hunde. Farm Food er etableret i 1982 og eksporterer til alle europæiske lande.

Farm Foods unikke tilgang til naturlige produkter kan også ses i de færdige produkter som eksempelvis Farm Food Antlers der er helt og aldeles fri for tilsætningsstoffer og i tilgift er produktet indsamlet i naturen, hvor hjortenes kastestænger er råvaren, der bliver til de lækreste, holdbare og tandrensende gevir, der vil give din hund timevis af tandrensende aktivitet.