EverClean er et suverænt bedste mærke indenfor kattegrus. Deres kattegrus har vundet flere test og katteejere verden over sværger til det fantastiske mærke. Du kan vælge imellem mange varianter herunder. Vælg i mellem parfume eller uden parfume. Vælg mellem EverClean til langhåret katte eller hvad med EverClean til mange katte. Der er fokus på hurtig lugt-neutralisering og maksimal udnyttelse af kattegruset. 

Find din favorit i dag og spar penge på EverClean Kattegrus.

 

0 anmeldelser
Model/varenr.: K52010
  • EverClean
149,00
( 119,20 )
1 anmeldelser
Model/varenr.: K54010
  • EverClean
149,00
( 119,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: K57010
  • EverClean
149,00
( 119,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: K59010
  • EverClean
149,00
( 119,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: K51010
  • EverClean
149,00
( 119,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: K60010
  • EverClean
149,00
( 119,20 )

EverClean kattegrus til alle katte

Vælg EverClean Kattegrus, hvis du ønsker det bedste på markedet indenfor kattegrus. Det indeholder to patenterede teknologier, som sikrer maksimal kontrol af lugtgenerne hurtigt og effektivt. Inkorporeret aktivt kulstof i det mineralblandede bentonit-ler i EverClean kattegruset tilbageholder den gennemtrængende og uappetitlige stank af katteurin og ekskrementer, som du ikke bryder os om. 

Det aktive kulstof i EverClean er noget af det, som har hjulpet dem med at vinde Best Product of the Year i USA. 

EverClean Extra Strength er bedst i test

Smartson i Sverige afholdte en test med hele ni forskellige slags kattegrus. Her vinder EverClean suverænt på dens gode absorberingsevne, intakte klumper ved fjernelse af efterladenskaber og rengøringsvenlighed. Kattegruset fra EverClean dufter fint og neutraliserer kattens urin og ekskrementer på fantastisk vis. Sandet hænger desuden ikke fast i bunden af bakken. Ever Clean er også anerkendt for at være støvfri samt blødt for katte at træde i.

Stort udvalg af EverClean

EverClean Kattegrus fås i forskellige varianter afhængig af behov. Der er både forskel på kornstørrelsen, som både kan være finkornet og grovkornet. Der er med eller uden duft. Samt om du har mange eller få katte, om de er langhåret eller korthåret osv. Du kan se de forskellige egenskaber under hver af everClean produkterne, så du kan finde den variant, som du og din kat vil elske mest. Klik ind på varianterne og læs om den specifikke egenskab. EverClean sælges som finkornet eller grovkornet med eller uden frigivelse af duft.

EverClean uden duft er gode til hjem med katte eller mennesker, som er sarte over for dufte. Grovkornede EverClean kattegrus er især velegnet til langhårede katte, da det ikke hænger fast i pelsen på samme måde. 

Har man mange katte, bør du gå med EverClean Multiple Kattegrus.

Alle varianter indeholder det aktive kulstof CARBON Plus™ så man kan være sikker på maksimal lugtkontrol uanset hvilken variant, man vælger. 

Bortskaffelse af kattegrus fra EverClean

Det er nemt at holde en kattebakke med EverClean Kattegrus. Dagligt bør du fjerne efterladenskaber med en lille skovl. Du putter det hele i en affaldspose og smider det i restaffald. Når du har fjernet det hele kan du nemt genbruge det, der er tilbage i kassen, da dens opsugende evner er så stor. Du kan påfylde, når behovet er der. 

Vi anbefaler dog at skifte hele bakkens indhold en gang i måneden for at være sikker på, at der ikke ophober sig bakterier.