CountryDog er Premium fuldfoder til raske hunde, som ønsker et prisbilligt foder med hø optagelighed og masser af kød. Kvaliteten og prisen hænger unægtelig sammen og med Country Dog, der får du et unikt hundefoder produkt med god smag til din hund. Det er nemt og overskue deres varianter, men din hund kan stadig få et foder, der er tilpasset dens behov.

Kød som førsteingrediens  -  Med lakseolie for støtte til pelslaget (omega-3)

Probiotica  -  Naturligt konserveret  -  Indeholder ikke soya

 

Populær
-13%
0 anmeldelser
259,00
299,00
Du sparer: 40,00
-15%
0 anmeldelser
279,00
329,00
Du sparer: 50,00
-13%
0 anmeldelser
259,00
299,00
Du sparer: 40,00
-13%
0 anmeldelser
259,00
299,00
Du sparer: 40,00

Country Dog - premium hundefoder til en god pris

Hvis du har en sund og rask hund, kan du sagtens fodrer med dette gode foder fra Country Dog. Hundefoderet har alle de gode ting, som kød og vitaminer samt soyfri ingrediensliste. Det gør det til at godt foder, hvor din hund får det nødvendige for en sund livstil. De forskellige typer hundemad fra Country Dog er tilpasset din hunds livsstil. 

Country Dog Junior er lavet til at støtte din hunds vækst i hvalpestadiet, hvorfor du finder et mere protein i det foder. Det sørger for en god udvikling af dens muskler og krop.

Maintenance er voksenfoder fra Country Dog, som har et normalt aktivitetsniveau. Det har lidt færre proteiner end hvalpefoderet, da din hund er fuldvoksen og kun skal bibeholde sin vægt. 

High Energy fra Country Dog er som navnet antyder til den aktive hund, som har behov for et kalorietung diæt for at bibeholde vægten. Der er tilsat lakseolie for at støtte din hunds naturlige fedtlag og give en skinnende pels. 

Country Dog Light and Senior er til hunde, som ikke har brug for mange kalorier, da de ikke bevæger sig nær så meget. Det støtter led og krop, så de for et godt hundeliv.

Hvis du er i tvivl om valget, kan du altid kontakte os. Så guider vi dig og din hund til at vælge det rigtige hundefoder fra Country Dog.