Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Du får GRATIS en pose med 300g kornfri godbidder fra Simbas for hver pose Carnilove hundefoder, du køber hos Simbas Foder - Værdi 39,-

 

Carnilove True Fresh er hundefoder kun lavet på frisk kød. Respekten for hunde som kødædere er det, som har drevet Carnilove til at udvikle denne serie af hundefoder og hunde godbidder af frisk kød fra lokale producenter. Det giver en uovertruffen smag, 95% mere fordøjelighed og et kornfrit samt kartoffelfrit foder til voksne hunde af alle racer. Carnilove True Fresh er virkelig frisk tørfoder til din kødædende hund. 

 

0 anmeldelser
749,00
0 anmeldelser
349,00
0 anmeldelser
749,00
0 anmeldelser
349,00
0 anmeldelser
749,00
0 anmeldelser
349,00

Carnilove True Fresh hundefoder og godbidder

Carnilove True Fresh er den nyeste tilføjelse til Carniloves sortiment. Det længe ventede True Fresh sortiment tilbyder din hund et tørfoder lavet på 100% frisk kød, frugter og super foods. Der er 3 smagsvarianter indenfor tørfoder samt hele 2 smagsvarianter af True Fresh godbidder. Din voksne hund kan derfor leve fuldt ud på det nye fantastiske tørfoder fra Carnilove True Fresh. 

Kødet er fra lokale producenter i Tjekkiet, Østrig, Tyskland, så det har en kort distance fra producent til fabrik. Det samme gør sig gældende med det friske fisk, der bruges i Carnilove True Fresh. Det kommer fra lokale fiskerier i Norge og Skotland. 

Ligesom almindelig Carnilove får du en kornfri og kartoffelfri diæt med Carnilove True Fresh. For at sikre et optimal vitamin og mineral optog har de benyttet smagfulde bær, ærter, græskar, linser, kikærter og æbler samt en masse super foods som ingefær, spirulina og diverse urter. 

Frysetørret råt kød i godbidderne fra Carnilove True Fresh

De 2 forskellige Carnilove True Fresh Godbidder er lavet med frysetørret råt kød, der øger træningslysten hos selv den mest kræsne hund. De smagfulde godbidder er fyldt med lækre ting, som din hund gerne løber den ekstra mil for. De er uden korn og kartofler, så der er masser af plads til alt det smagfulde kød, frugter og super foods, som Carnilove True Fresh har i sig. 

Hvis du er i tvivl om du gør det rigtige valg, kan du altid kontakte os på 20 60 03 60 for fodervejledning til din hund.