Brit Premium laver et super godt hundefoder, som er sammensat af råvarer af den absolut højeste kvalitet. Du finder mange forskellige smagsvarianter herunder, som kan tilfredsstille din hunds smagsløg og behov. Hvis din hund ikke er til Brit Premium kylling eller laks, kan du altid finde en anden variant, som vil forkæle din hund.

0 anmeldelser
349,00
0 anmeldelser
349,00
0 anmeldelser
248,00
0 anmeldelser
349,00
-20%
0 anmeldelser
23,20
29,00
Du sparer: 5,80
1 anmeldelser
349,00
0 anmeldelser
349,00
0 anmeldelser
248,00
0 anmeldelser
349,00
-20%
0 anmeldelser
23,20
29,00
Du sparer: 5,80
1 anmeldelser
349,00
0 anmeldelser
29,00
0 anmeldelser
349,00
0 anmeldelser
248,00
0 anmeldelser
399,00
-20%
0 anmeldelser
23,20
29,00
Du sparer: 5,80
0 anmeldelser
29,00
0 anmeldelser
39,00
0 anmeldelser
39,00
0 anmeldelser
39,00

Brit Premium er til alle hunde

Hvadenten din hund er ung eller gammel, kan du finde et foder, der er tilpasset dens individuelle behov. Deres foder er kendt for deres høje kvalitet, som sørger for den rette mængde protein og vitaminer. Det giver din hund en afbalanceret kost i alle stadier af dens liv.

Når du skal vælge hvalpefoder til dit nye familiemedlem, er Brit Premium hvalpefoder et godt sted at starte. Din hvalp får alle de essentielle næringsstoffer, som den har brug for, for at udvikle sig til en sund og rask hund. Det øgede næringsbehov for de små hvalpe er nøje tænkt over i hvalpefoderet fra Brit Premium by Nature. Det indeholder blandt andet Calcium og Fosfor, som er med til at sørge for hvalpens knogleudvikling.

Når din hund er klar og fuldt udvokset, skal du bevæge dig væk fra hvalpefoder og over til Brit Premium Voksenfoder. Din hunds adfærd ændrer sig i takt med at den bliver ældre og har derfor brug for mindre energi og fedt, da de ikke vokser længere. Ligesom med andet, skal du sørge for at overgangen mellem hvalp og voksen foder sker gradvis. Du kan med fordel fodre halv/halv i en periode.

Når din hund bliver 7 år og ældre, bør du skifte til senior foder fra Brit Premium by Nature. Det er udviklet med den aldrende hunds behov i tankerne. Fordøjelsen er mindre god og dens led samt organer fungere mindre godt i dens seniorperiode. Overgangen fra voksen til seniorfoder skal ske gradvist, så den ikke får dårlig mave.

Brit Premium by Nature fås med kylling, lam, laks og kalkun

Når du skal vælge smagsvariant til din hund, skal du naturligvis kigge på, hvad din hund kan lide at spise. Men derudover, skal du vælge, hvad der er bedst for din hunds behov lige nu. Det forskellige proteinkilder i Brit Premium har forskellige fordele. 

Brit Premium by Nature med Kylling er den mest populære variant blandt hundeejere og med god grund. Kylling er kendt for dens gode proteiner uden en masse fedt. Desuden er foderet tilsat ekstra velsmagende krydderurter, samt en masse delikate frugter og grøntsager.

Brit Premium by Nature med Lam er fantastisk til hunde med sensitive maver. Deres evne til at nedbryde, eksempelvis kylling, kan være nedsat og derfor har de allergi overfor det protein. Lam er sammensat anderledes, hvorfor din hund med stor sandsynlighed ikke vil være allergisk over for det. 

Brit Premium by Nature med Kalkun er til et godt valg til den overvægtige hund. Dens fedtfattige proteinkilde, kalkun, er med til at give alle de rigtige næringsstoffer med mindre indhold af fedt.

Fælles for Brit Premium er, at det er tilsat naturlige stoffer, der gavner din hunds velbefindende. Visse af produkterne indeholder også laks, som gavner din hunds pels. 

Brit Fresh, Brit Care og Brit Care Cat

Foruden Brit Premium, så har Brit serien en masse andre mærker, som både hunde og katte kan få gavn af. Brit Care fås både til hund og kat. Dets indhold er egnet til hunde og katte, som har en foderintolerance. Det er et letfordøjelig foder uden korn, som stadig har masser af smag og frisk kød til din hund og kat. Find Brit Care hund her og Brit Care kat her.

Brit Fresh er en holistisk gren af deres velkendte fodertyper til hunde, hvor lokale råvarer er benyttet og det sørger for en let optagelighed for din hund. Du kan se vores store udvalg af Brit Fresh hundefoder her.

 

Hvis du er i tvivl om valget af Brit produkter, kan du altid ringe og vi vil guide dig gennem dit valg.