Brit Fresh er en serie af hundefoder, der har det til fælles, at det den ultimative smagsoplevelse er i højsædet uden at der er gået på kompromis med råvaresammensætningen.

Kort sagt - har du en kræsen hund, så er Brit Fresh er oplagt sted at kigge hen.

I Brit Fresh finder du minimum 40 procent frisk kød og/eller fisk. Desuden indeholder produkterne lækre oldtidskorn, urter, grøntsager og frugter som æbler, timian, græskar, rosmarin, persille, ærter, mælkebøtte, spinat, morgenfrue, ribs, boghvede, sølvbede og rødbede.

Brit Fresh hundemad er lavet for høj smagsaccept og prima råvarer.

0 anmeldelser
449,00
-11%
0 anmeldelser
399,00
449,00
Du sparer: 50,00
-11%
0 anmeldelser
399,00
449,00
Du sparer: 50,00
-11%
0 anmeldelser
399,00
449,00
Du sparer: 50,00
-11%
0 anmeldelser
399,00
449,00
Du sparer: 50,00
-11%
0 anmeldelser
399,00
449,00
Du sparer: 50,00

Brit Fresh er frisk våd- og tørfoder til din hund

Du skal vælge Brit Fresh hundefoder, hvis du ønsker et foder, hvor der er tænkt holistisk omkring alt fra leverandøren af det friske kød til måden det er forarbejdet. Det friske kød er med til at højne din hunds lyst til at spise. Selv kræsne hunde vil finde dette hundemad super lækkert. 

Der er tænkt på ingredienslisten hele vejen igennem. Kød, grønt og korn er produceret lokalt, så de ikke skal rejse over lange afstande og slide unødvendigt på naturen og dens ressourcer.

Foderet fra Brit Fresh har et naturligt højt indhold af Amino Acids, som din hund har brug for. Den får en del af dem fra proteinet i foderet og her har Brit Fresh valgt det kød, som giver et naturligt højt indhold af Aminosyrer.

Brit Fresh tørfoder er desuden uden gluten, soya, majs, kemiske tilsætningsstoffer eller kemiske farvestoffer.

Alt i alt får du et premium foder, hvor der er tænkt på din hund og dens velbefindende.

Oldtidskorn og holistisk tankegang bag Brit Fresh

Fordi de bruger frisk kød, så højner det indholdet af mineraler og vitaminer. Når Brit Fresh samtidig også indeholder oldtidskorn, kan din hund virkelig skabe en forbindelse med sine forfædre. De gamle korntyper som boghvede, hirse og grove ris  siges at være bedre. De ikke har gennemgået en genmodificering, som har ændret deres grundsten, hvorfor Brit Fresh har valgt netop disse korntyper til deres holistiske hundefoder. Det giver i hvert fald ny mening til det holistiske hundefoder, hvor der er tænkt tilbage til rødderne og en næringsrig opskrift.

Boghvede er et super fantastisk kornprodukt, som du finder i alle varianter fra Brit Fresh. Det er godt, fordi det har et naturligt højt indhold af protein. Det har nemlig helt op til 12 gram protein per 100 gram. Det er med til at give struktur og smag til foderet, så din hund vil elske at spise Brit Fresh.

Hørfrø er også at finde i alle Brit Fresh tørfoder-produkterne. Det lille frø burde være større med alle de fordele, der er ved det. Fordelen ved hørfrø er dens naturlige indhold af omega 3, som mange hunde ikke får nok af. Derudover er den pakket med fibre.

Havre bliver ligesom mennesker brugt for at skabe en god mæthedsfornemmelse. Du finder havre i alle Brit Fresh produkterne udover Brit Fresh Kalkun. 

Hirse er et oldtidskornprodukt, som har fået en renæssance de sidste par år. Den bliver brugt i mere madlavning til mennesker og hunde. Hirse er et super kornprodukt, da det har et højt indhold af umættede fedtsyre, som er nødvendige for din hunds trivsel. Derudover er det fyldt med mineraler som jern, magnesium, kalium og fosfor. Find Hirse i Brit Fresh And og Brit Fresh And på Dåse.

Uanset hvilket produkt du vælger fra Brit Fresh for din hund en premium oplevelse i madskålen hver gang. Du kan som altid blive rådet og vejledt af vores kyndige personale omkring hundefoder til din hund. Kontakt os her.

Stort sortiment fra Brit - Brit Care, Brit Premium og Brit Fresh

Hos simbasfoder.dk finder du et kæmpe udvalg af alle produktlinjen fra Brit. Brit er kendt for deres uovertruffen foder til vores elskede kæledyr. Det vil vi hos Simbas Foder naturligvis gerne støtte op om. Derfor har vi taget stort set hele deres produktlinje ind. 

Brit Care er Super Premium hundefoder, hvor du får foder der tager hånd om din hunds unikke behov. Det kan være den har følsom fordøjelse, problemer med pelsen eller bare om det er en stor eller lille hund. Med Brit Care kan du få det specifikke foder, der passer til din hunds alder, livsstil og størrelse.

Brit Premium adskiller sig fra de andre ved at være et foder, hvor der er taget udgangspunkt i det mest nødvendige for din hund. Du for et super foder, men uden for mange dikkedarer og smarte markedsføringstricks. Det er et ærligt foder til prisen, der ikke lover mere end det kan hold.