Hvis du ønsker kattemad af høj kvalitet, skal du vælge Brit Care Kat. Deres gode udvalg sikrer dig letfordøjelige ingredienser, der er nøje udvalgt til at sikre en høj fodertolerance. Kattefoderet fra Brit Care Cat indeholder kylling, kalkun, laks og er kornfrit - herunder kan du finde mange varianter, som er tilpasset din kats alder og livsstil.

0 anmeldelser
319,00
0 anmeldelser
369,00
0 anmeldelser
319,00
0 anmeldelser
319,00
0 anmeldelser
360,00

Brit Care kattemad er alt, din kat behøver

Ligesom Brit Care Hund er meget populært for dens sunde og gode ingredienser, så finder du samme gode egenskaber i deres kattefoder. De udvælger omhyggeligt foderet, så det hjælper med at holde din kat i gang og sikre dem et godt immunforsvar. Det indeholder det fedt, kulhydrater og proteiner, som der skal til for at give din kat den bedst mulige livskvalitet. 

De mange varianter er til for at kunne ramme din kats behov spot on, hver gang. Når din kat er steriliseret, har den behov for en anden type foder, end hvis den ikke er. Det tager Brit Care kattemad helt naturligt højde for.

Brit Care Kat til alle aldre 

Som killing har din kat brug for mere fedt og protein for at opbygge en optimal muskulatur. Det behov er super nødvendig at holde, da du ellers kan risikere, at din killing bliver underernæret. Nær den bliver ældre kan du nemmere fodre den efter dens behov. Den kan eventuelt have behov for et foder, som giver færre hårboller. Den er måske ikke så aktiv, hvorfor et slankefoder kan være vejen frem. Uanset behovet, vil du finde et foder blandt varianterne fra Brit Care Cat. 

Er du i tvivl om foderet, kan du altid kontakte os.

Brit Care Hund

Brit Care har både kattefoder og hundefoder, så du kan få dækket hele husstandens behov under et mærke. Du finder ligesom under kattefoderet en god blandning af foder, hvor der er taget behov for din hunds specielle behov og alder. På den måde er du sikret en god trivsel til alle dine dyr. Find hele udvalgt af hundefoder fra Brit Care her.

Vi leverer altid gratis ved ordre over 500 kr. Her kan du vælge om det skal leveres til døren eller en pakkeboks nær dig. Vores levering med GLS er både hurtig og god, så du kan få dine vare hjem nemt og bekvemt.