Mest solgte

Black Friday hos Simbasfoder - alt til hund og kat

Vi har samlet vores bestsellere og sat den uhørt lavt ned, da vi ønsker at give lidt tilbage til dig, som forkæler din hund eller kat hos os. Hos Simbasfoder holder vi Black Friday hele weekenden - til og med mandag. Men skynd dig, det er kun så længe lager haves. Du finder blandt andet et godt Black Friday tilbud fra Arion. Du sparer helt op til 37% på udvalgte Arion produkter hele weekenden

Sams Field er også kommet på Black Friday bud - her sparer du op til 40% på udvalgte fodertyper hos Sams Field til Black Friday weekend hos Simbasfoder. Vi har taget alle vores bestselleres, så mon ikke, du finder netop dit favorit hundefoder på tilbud? 

Er du mere til Profine, så frygt ej. Der er lavet en super besparelse på det lækre premium foder fra Profine. Hele weekenden sparer du op til 58% på Profine Foderpølse og 35% på udvalgte produkter af deres fantastiske fuldfoder til hund og kat. 

Desuden finder du også en masse en masse tilbehør til hund og kat på Black Friday. Find blandt andet årets julegave til din hund fra Essentials. Til hunden der har alt, kan du købe en julegave fra Essentials til en Black Friday pris på 69 kroner

Spar 30% på Quattro - en Danmarks nyhed i hundefoder

Quattro er en nyhed på det danske hundefoder marked - det indeholder frysetørret kød. Overfladen på pillerne er coatet med det lækre kød, som er en ny innovativ løsning, der ikke alene sikrer en uovertruffen smagsoplevelse, men også sikre en optimal optagelse af nærringstofferne. 

Kød er hovedindgrediensen i dette lækre fuldfoder. Hvis du spørger din hund, kan du være sikker på, at den siger ''Sikke en gourmet oplevelse.''. 

Køb stort ind på hundefoder og kattefoder til Black Friday

Vi ved godt, at Black Friday er noget man hader eller elsker - men vi håber, at du vil elske vores skarpe Black Friday tilbud på hunde- og kattefoder. Vi har nøje udvalgt vores best-sellerer, så du kan fylde lageret op til en uhørt udyr pris. Så er du sikret langt ind i december og måske helt ind i det nye år. 

Hos Simbasfoder sørger vi altid for god service og billige priser på dit hundefoder. Så selvom der ikke er Black Friday, kan du altid købe foder til din hund eller kat til en god pris. Find alle Arions fuldfoder typer til hund her og find dit fuldfoder til kat her.

Du kan også lade din hund gå ombord i vores lækre udvalg af fuldfoder fra Sams Field - det er allergivenligt og af en super premium kvalitet, hvor selv den mest kræsne hund vil blive tilfredsstillet. Vi har det også som kattefoder, så din lille tiger kan få den rigtige næring

Hvad enten du skal købe hundefoder eller kattefoder, er Simbasfoder dit sted på nettet. Vi sørger for altid god service og hurtig levering - også på Black Friday.