Disse produkter er de mest solgte i deres kategori. 

Her finder du de nyeste produkter indenfor kategorien!

Ben og knogler er sunde og naturlige tyggeben, som kan hjælpe din hund med at holde sine tænder rene. Få stillet din hunds behov for at tygge i ting ved at give den et lækkert tyggeben af gevir eller knogler. Det naturlige ben er uden tilsætningsstoffer og kemikalier - hvorfor den sarte hundemave også kan tåle dem.

Find den rigtige størrelse til din hund - vi har nemlig både store og små tyggeben til store og små hunde.

0 anmeldelser
18,00
1 anmeldelser
29,00
0 anmeldelser
18,00
0 anmeldelser
50,00
1 anmeldelser
Pris fra
249,00
0 anmeldelser
Pris fra
65,00
0 anmeldelser
89,00
0 anmeldelser
27,00
0 anmeldelser
19,00

Stort udvalg af hundekødben og hjortegevir

Det er mange hundeejere, der sværger til de naturlige kødben, da hunde er rovdyr og har behov for at bruge deres tænder. Benene er velsmagende for din hund, da indmaden i knoglerne, kødbenene og hjortegevir smager af meget. Vi anbefaler Hjortegevir Easy til mindre hunde, da de er lettere at tygge. Du kan også med fordel bruge dem til senior hunde. Har du derimod en stor hund, kan du med fordel vælge Alpha Spirit Maxi Skinkeben eller trixie Jumbo Okseben. 

De populære hjortegevir er populære fordi de ikke griser, bliver klistret eller ulækre. Din hund slider det ikke så nemt op og det holder derfor længe. Det splintrer heller ikke, hvilket er en stor faktor, når det kommer til ben og knogler. 

Alle vores ben er varmebehandlet, så det mindsker risikoen for, at de splintrer. Vi opfordrer altid hundeejere til at holde opsyn med deres hunde, når de tygger i ben og knogler. Det skal altid være op til dig selv, hvad du ønsker at give din hund. 

Tyggeben til hunde med allergi

Simbasfoders ben og knogler er uden korn og glutenfri, så de er fantastiske til hunde, der er allergisk overfor det. Hjortegevir er de absolutte mest allergivenlige ben du kan give din hund. De er helt naturlige og indeholder ingen tilsætningsstoffer. Der er altså ingen skade sket ved vores hundekødben - det skulle da lige være, at din hund bliver helt vild, når du hiver sådan en krabat frem. 

Forkæl din hund i dag med hundeben.