Arion Original Adult Large Lam & Ris (12kg)

Arion Adult Large med lam og ris er et komplet glutenfri fuldfoder til voksne hunde af store racer 25-45 kg.

Køb 6 poser Arion hundefoder og få den 7. pose gratis. Se mere her

 
  • Understøtter en optimal fordøjelse
  • Glutenfri ingredienser 
  • Beriget med fibre 
 
Kr. 519,00
( Kr. 415,20 )
Model/varenr.: NB105544
Vægt: 12 kg

Arion Adult Large med lam og ris - glutenfri fuldfoder til voksne hunde af store racer 25-45 kg.

Specielt sammensat hundefoder, der er lavet til at dække den store hunds behov. 

Med Arion Original Adult Large Lam & Ris får din hund den optimale ernæring med de nøje udvalgte ingredienser, som har en positiv virkning på hundens forbrænding. 

Med glucosamin og chondroitin, er det med til at opbygge og styrke hundens led og brusk, samt sikre fleksible led hos store hunderacer. Da en hund fra en stor race belaster dens led og muskler mere end en mindre hund. 

God ernæring er meget vigtigt for, at din hund får et godt og langt liv, og det er derfor vigtigt med det rette hundefoder. Arion Original Adult Large Lam & Ris er uden gluten, så foderet egner sig til hunden der ikke kan tåle gluten. 

Præbiotisk effekt 
Indeholder de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS for at skabe en afbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse.

Vitalitet 
Rig på velsmagende, animalsk protein af høj kvalitet og en afbalanceret mængde vitaminer og sporstoffer til at understøtte organfunktioner og optimal fordøjelse gennem hele livet.

Fordøjelsestolerance 
Omhyggeligt udvalgte, glutenfri ingredienser og animalsk protein af høj kvalitet, beriget med fibre for at opnå en optimal fordøjelse og perfekt afføringskonsistens.

Ingredienser
Ris 50% lam 26% (tørvejet) fedt fra lam hydroliseret lammeprotein ærter roemasse tørgær mineralsalt kaliumchlorid F.O.S. M.O.S. vindruekerner rosmarin.

Næringsindhold 
Råprotein 26% Råfedt 16% Råaske 7% Råfibre 2% Calcium 1,7% Fosfor 1%

Ernæring/kg 
A-Vitaminer 20.000 D3-Vitaminer 1.700 Jern (mg/kg) 130 Kobber (mg/kg) 16 Zink (mg/kg) 180 Mangan (mg/kg) 9 Jod (mg/kg) 3,5 Selen (mg/kg) 0,25 Metabolisk Energi (mg/kg) 3.704

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer