Alpha Spirit Hvalpefoder er kornfri. Perfekt til hvalpe, der ønsker en god start på livet. Du finder alle de nødvendige nærringstoffer i Alpha Spirit Hvalpefoder. Der er 2 slags hvalpefoder her på Simbas Foder. Vi fører Alpha Spirit The Only One Hvalpefoder og Alpha Spirit Semi-moist hvalpefoder. Begge er super gode valg - forskellen ligger i hårdheden. 

Vælg Semi-moist, hvis du ønsker ''blødt'' tørfoder og The Only One Hvalpefoder, hvis du vil have det knaser. 

0 anmeldelser
Model/varenr.: H3004209
  • Alpha Spirit
529,00
( 423,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: H4201512
  • Alpha Spirit
649,00
( 519,20 )
0 anmeldelser
Model/varenr.: H4201503
  • Alpha Spirit
299,00
( 239,20 )

Kornfri Hvalpefoder fra Alpha Spirit

Kornfri hvalpefoder fra Alpha Spirit er din hvalps genvej til en aktiv start på livet. De bruger kun frisk kød i deres hvalpefoder, så hvalpene let kan forarbejde indholdet. Alpha Spirit Hvalpefoder er kornfri fordi de mener, at den naturlige diæt for en hund er kød. Alpha Spirit vil derfor gerne producerer foder med udgangspunkt i den naturlige og vilde diæt, som kan findes i naturen. 

Alpha Spirit Hvalpefoder er som sagt uden korn, det det ikke er noget de spiser naturligt, men med grøntsager og frugt, da mange svin og kyllinger fik det. Hvis du kan se dig selv i Alpha Spirits motto Wild and Perfect, så vil jeg straks foder din hvalp med Alpha Spirit Hvalpefoder. 

Alpha Spirit Hvalpefoder Semi-Moist eller Crunchy?

Alpha Spirit Hvalpefoder fås i 2 varianter, når det kommer til hård. Alpha Spirit The Only One Hvalpemad er som du kender klassisk tørfoder. Det er hårdt og knaser, når din hund går i gang. Det er med til at rense din hunds tænder. Du kan også vælge Alpha Spirit Semi-Moist Hvalpefoder, som er blødere. Mange bruger dem også som godbidder til voksne hunde, da formen er rigtig god og de har et højere fedtindhold.

Find din favorit af Alpha Spirit Hvalpefoder.